ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Mutlu olmak istiyorsan, kendini başkalarıyla karşılaştırma. James F. Cooper Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
dağ gülü

dağ gülü

2.8.2012 15:59:48

Günahtan arınmaya zamanın mı çok dardı?
Hâlbuki fırsat için nice kandiller vardı.

Öylesine meşgulsün, bitmek bilmiyor işin,
Başını eline koy, acı gerçeği düşün,

Düşün de uyan artık, o ilk çığlığını duy,
Son çığlığı atmadan hakikat yoluna uy.

Ne mutlu sağlığında borcunu ödeyene,
Huzur ile göç edip gideceğim diyene.


Gerçekten ne mutlu imanı tam olan hidayet sahibine, Allah'ın doğru yolundan şaşırıp şaşmayan kuluna. Onlar ki Allah aşkıyla yanar, Allah aşkıyla söyler dönerler evrende. Allah dostunun tek umudu, tek arzusu O dosta kavuşmaktır, cennet ya da cehennem değildir derdi. Sadece Allah'a yakın olmaktır, O'nu görebilmektir bütün çabası.
Var olsun imanlı yüreğiniz Hasan hocam, mükemmel bir anlatımdı, tebrikler gönülden değerli kaleminize. Sevgi ve umut ışığınız ebedi yansın, mutlu ve esen kalınız…


Ramazan ayı hanenize bereket ve hayırlar getirsin

Selamlar saygımla

* * *

Şiir Bilgi

sakaogluhasankucuk

sakaogluhasankucuk

HAKİKAT YOLUNA UY


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.