ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. S. Carnot Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
H.TATAR

H.TATAR

24.4.2012 20:47:06


GECE GÖZLERİN

Sen gibi hasret kokarToprağım
Dökülen her damlada yeşerir sevdan
Bağrında solsa da gonca
Hazanda dökülen yapraklar gibi
Döküldüm yollarına
Acıları yıkarken yağmurların
Uzak olsa da yolların
Dalıp giderim gözlerine
Bir kere seviyorum de
Sustur yaralı yüreğimi


Her harfin özlem şiirler hasret kokuyor
İçimde buram buram yalnızlık tütüyor
Bir s..e..n birde yokluğun yakıyor
Düşmüş yüreğe sevda
Gözler hep seni arıyor
Bir gece değil bir ömür görmek istiyor
Bu düş değil bir sevda masalı
F-A-R-K-I-D-A-M-I-S-I-N

Hayrunisa şenel siyah gecem



Hayrunisa Kardeşim , Güzel İnsan ,

Mutlaka biliyorsundur. Gözler, en iyi geceleri görürlermiş. Göremedikleri tek şey yalnızca birbirleriymiş. Yani gözler , hiçbir zaman birbirilerini göremiyorlar. O kadar çok hasret olduklarımız, özlem duyduklarımız var ki, bütün hasletimizle yollarını gözlerken, dalaaar gideriz uzaklara . Göz merceklerimiz, retina tabakamız durmadan gördüklerimizi bir büyütüyor bir küçültüyorlar. Biz, her iki küçükle büyük hareketler arasında kalıyoruz ve hangisinin farkında olacağımızı bir türlü gözlerimizin ve yürek duygularımızın merkezinde fotoğraflıyamıyoruz. Kendi başımıza kalıyoruz. Gönül goncalarımız hazana uğramış gibi bir bir solup, per perişan oluyorlar. Göğsümüzü, sinemizi acılarla , kederlerle dolduran yalnızlıklarımız, özlediklerimize kavuşamamanın kahrıyla yakıyorda yakıyor. Yağan yağmurlar bile söndüremiyor ve üstüme yağdıkça da buharlarımı göklere seferber ederken, yine uazaklara dalıp dalııııp gidiyorum. Önümde yine yalnızlık , yine senin yokluğun , sensiz olan ömrüm nakış nakış, ılgıt ılgıt sana evet sana , senin menziline yol alıyor ve yalnızlıktan kurtulup, seninle noktalaşmak ve bir bütün olarak sevdalı yüreklerin sevdasını dindir ve vuslatına erdir bu sevda masalını ki, bütüüün gönüllere , bütüüüün sevdalılara , aşkın ve ahdevefanın elinden bitab düşmüş olanlara yol olayım, ışık olayım...

Değerli Kardeşim, duygu dolu, özlem dolu ve bir an önce ayrı kaldığına sevdanla, yüreğinle kavuşabilme çırpınışları dolu olan ve mana , anlam bakımından bizlere de en azında sevgi ve yalnız kalmama aşısı enjekte eden , buram buram hasret kokan <<GECE GÖZLERİN>> şiirin taktireşayandır. En kalbi duygu ve sevgilerimle kutluyorum, yüreğine, kalemine sonsuz sağlıklar dileklerimle saygılarımı sunarım.


Dostça sevgilerim ve muhabbetlerimle...

Şiir Bilgi

siyahgecem

siyahgecem

GECE GÖZLERİN


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.