ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Her yeni fikir, başlangıçta diğerleri arasında azınlıkta kalır. Thomas Carlyle Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
can.er

can.er

11.3.2011 14:59:46

Gerek edebi, gerekse içerik yönüyle mükemmel bir şiir olarak düşmüş sayfaya.Gözyaşı ve yağmur berraklığında.Anlamlı, manidar, düşündürücü, sorgulayan, sorgulatan, yerini arayan, kimliğini arar gibi...Her şeye çare iken, kendine çare olamamak...Her yerde aramaya, sormaya gerek yok Sn.Şair.Kendinizle baş başa kaldığınızda, gecenin en siyahında, gözleriniz tavana asılı kaldığında, onun için aç karnına yakılan sigaranın her nefes çekiminde, hale hale çıkar ya dumanı, işte öylesi bir zamanda sorun.Göreceksiniz ki hemen sol yanınızda, en ücra köşesinde durmaktadır.Bilinmelidir ki; o sizin için ne ise, siz de O'nun için öylesinizdir.Dil söylemese de... Kendi gerçeklerimizle yüzleşmekten çekinmeden, O'nun yerinin yine kalbimizde olduğunu kabullenip, hazan yapraklarını suya atıp, baharı beklemek ve yaşatmak derim.Gönül bahçemizde.Değer verdiğiniz kadar değerli görülmek hakkıdır insanın ama, bazen olamıyor ne yazık ki.
Çok güzeldi.Tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

Şiir Bilgi

Birgül Afşin

Birgül Afşin

Neyim Ben ?


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.