ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Soyulduğu halde gülen adam hırsızdan bir şey çalmış demektir, boş yere üzülen ise kendi kendini soyar. William Shakespeare Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
dağ gülü

dağ gülü

1.12.2009 01:59:14

* * *
Vuslat Kapısı

kimselere söylemedim kimselerde anlamadı
ciğerimde görünmez hançer hep saplı kaldı
gezdim tozdum uğraştım durdum boşuna
yaşamdan herhangi bir tatlı zevk alamadım

boşalan şişelerde sıkça hep teselli aradım
ölümü vuslat diye arzu ile çokça bekledim
gençi çocukları insafsızca alıp götüren ölüm
kocayan bedenime insaf edipte yaklaşmadı

yaşarken yaşamaya küskün kaldım
canlının ürktüğü korktuğu karanlık ölüm
seni hasretle bekledim haydi çık ta gel
açılmıyor sevdiğime vuslat kapısı
....................................sen gelmeden

Sevgiliye kavuşmak öyle vusalt kapısı aralanınca o kapından girmek farz olur. Dilerim ki bu dünyada cenneti hak edecek kadar ibadet ömrü versin Yüce Allah cümlemize. Ölmek bir şey değil, çekip gideriz o aleme ama önemli olan ahiret hayatımızda neler olacak, nereye kurulacak divanımız. Her canlı ölümü tadacaktır, ne bir dk evvel ne bir dk geç, dakikası dakikasına alır emanetini Yaradan. Size ve cümlesine ibadet ömrü diliyorum. Ölümü arzulamak birazda şirk gibi, yani isyan gibi olur. Allah korusun bu tarz arzulardan. O öyle yüce ki vakti bilir. amenna. Yüreğinize sağlık Cemal bey, çok manidardı şiiriniz. Sağlıklı sevgi dolu bir yaşam dilerim.


Sevgiler saygılar selamlarımla

* * *

Şiir Bilgi

Cemal Erkoç

Cemal Erkoç

Vuslat Diye


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.