ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir kalbin içinde iki can vardır biri kendi canı diğeri sevdiğinin canıdır... Hasan Öztürk Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
-@sk-m@hkumu-

-@sk-m@hkumu-

13.9.2009 21:28:04

Hangi dilden seni sevmiştim?
Bütün dilleri konuştum da ,sevdamı anlatamadım
Aşk da gelir geçermiş
Kelebek misali, bir konar bir uçarmış

Şimdi bildiğim bütün dillerden,
Sevdamı söylüyorum
Söylüyorum söylemesine de sana ulaşamıyorum
Kapsama alanımdan mı çıktın sevdiğim?
Başka numaraların mı var dı bilmediğim?


gercekten harikaydı cok güzel düsünmüsünüz ama lakin darıldım bir dili unutunuz arabça durun bunda ben size söyliyim enne habbik :)))) yaa gercekten cok anlamlı cok güzel siirdi ama artık o kadar bu kelime basit kullanılıyor ki artık inanılmıyor yürekten sölemek basaka dilden sallamak basaka ama ben anladım ki siz yürekten sölemisiniz:))) cok güzel bir ilan-i aşkıtı tebirkler kalemin daim olma dileğimlen saygılar.....:))))

Şiir Bilgi

MıSRaDaN

MıSRaDaN

SENİ SEVİYORUM


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.