ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Soyulduğu halde gülen adam hırsızdan bir şey çalmış demektir, boş yere üzülen ise kendi kendini soyar. William Shakespeare Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
Ayşegül A.A.

Ayşegül A.A.

1.7.2009 13:07:06

bir çok şiir okudum yaşımca...kimi an yaşlandım çokca kimi ansa güldüm bolca.Engin Badem şiirlerini okurkense ekseriya yutkunma güçlüğü çektim ama bu şiire dek.Bu şiir bir kardeşimden diğer canıma yazılan bir şiir.Bu şiir kardeşliğin gerçek dizeleri.Bu şiir sanala meydan okuyan gerçek bir dostluğun heceleri.bu şiir diğer canımın o çok sevdiğine gidip bizi ardında boynu bükük bırakışının ispatı...bu şiir...bu şiir yorumlamaktan aciz olduğum,sesimin bir ton bile yukarıya çıkamadığı bir şiir...bu şiir;ahhh ah diye diye defalarca okuyup,her defasında sırf gözlerimi değil,yüreğimide yaşlandıran bir şiir.
mekanı cennet kardeşim;huzur içinde yat!
kalemi yüreği adı gibi engin kardeşim;senide tüm saygımla bir kez daha gözlerinden ,yüreğinden öpüyorum diye yoruma son vereceğim.sizi hep sevdim,hep seveceğim ve...


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.