Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
umutlarım ve ben
umutlarım ve ben

*BİR BİLSEN*

Yorum

*BİR BİLSEN*

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

948

Okunma

*BİR BİLSEN*

gidiyorum inan,
seni unutmaya gidiyorum
unutmak isterkende sanki sana geliyorum
bir bilsen seni hala nasıl özlüyorum..

ağlıyorum inan,
şu bendeki sana ağlıyorum
aşkımıza ağlıyorum
gezdigimiz o sokaklarda ağlıyorum
bir bilsen seni hala nasıl istiyorum..

ve ben ağlarkende,gülebiliyorum inan,
kendime gülüyorum
şu bana anlamsızca bakan insanlara gülüyorum
bir bilsen seni hala nasıl seviyorum..


2007
Mehmet Çimen

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
*bir bilsen* Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz *bir bilsen* şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
*BİR BİLSEN* şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL