Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ca
cansu calayır

bu şehir gibiydin ...

Yorum

bu şehir gibiydin ...

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

705

Okunma

bu şehir gibiydin ...

bu şehrin sokakları gibiydi gözlerin
köşe başları güzel süslü kızları kovalayan
bu şehrin ışıkları gibiydin
yalnızca yakınındakileri aydınlatan
bu şehrin yolları gibiydin
engebeli, yorucu , ama kendine bağlayan
bu şehrin insanları gibiydin
yalnızca kendini mükemmel sanan
bu şehir gibiydin
zaten senide bu şehirde sevmiştim.....

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bu şehir gibiydin ... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu şehir gibiydin ... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bu şehir gibiydin ... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL