Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Celil ÇINKIR
Celil ÇINKIR

Güneş Balçıkla Sıvanmaz

Yorum

Güneş Balçıkla Sıvanmaz

5

Yorum

11

Beğeni

0,0

Puan

1673

Okunma

Güneş Balçıkla Sıvanmaz

Güneş Balçıkla Sıvanmaz

Anlamıyor bunu yar hiç
Güneş balçıkla sıvanmaz
Sevgisine tüm hücrem aç
Güneş balçıkla sıvanmaz

Nasıl seviyorum candan
Canım benden öte benden
Bana hayat veren handan
Güneş balçıkla sıvanmaz

Sansa heves sansa nefis
Dayanamam yapsa kapris
Ömrü ona ettim tahsis
Güneş balçıkla sıvanmaz

Delibal boynunu büker
Kirpikler sineme döker
Damarımda pınar akar
Güneş balçıkla sıvanmaz

Celil ÇINKIR - DELİBAL

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Güneş balçıkla sıvanmaz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güneş balçıkla sıvanmaz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Güneş Balçıkla Sıvanmaz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
suzan çelik
suzan çelik, @suzancelik
18.1.2016 00:32:50
Aşkın acısı, keşkelerin sayısıyla orantılıdır... Keşkeler fazlaysa, aşkın acısı çoktur... Keşkeler yoksa, artık aşk da yoktur... Çünkü aşk bitmiştir.Ancak bazı kişiler aşkı bitirmiş gözükseler de, acıyı yok edemezler... Senin aşkına buna benziyor kardeşim.
Değerli kardeşim, şiiriniz çok güzel ve çok anlamlıydı.kutlarım.puanım tam.
AZAP
AZAP, @azap
17.1.2016 16:31:21
derin bir gönül seliydi bu güzel şiir dost bravo kutlar sevgiler sunarım...
Pınar CETIN
Pınar CETIN, @pinarcetin
17.1.2016 12:22:36
Güneş her yerde Güneştir.. Ömrünüzün her anı hep GÜNEŞ olsun... Yürek sesiniz hiç susmasin üstad... Saygılarımla
İbrahim Çelikli.
İbrahim Çelikli., @ibrahimcelikli-
17.1.2016 10:22:35
ispata gerek duyulmaz
sokak itine gem vurulmaz..
aşık sevdadan yorulmaz
Güneş balçıkla sıvanmaz


tebrikler gardaş..
Allaha emanet olasınız
UNALAN
UNALAN, @unalan
17.1.2016 10:09:48
Sitemkar, etkili. Güzel bir şiirdi. Kutladım değerli hocam. Selam ve saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL