Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Sefa Yıldırım
Sefa Yıldırım

Kupkuru

Yorum

Kupkuru

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

372

Okunma

Kupkuru

Uykuları parlamayla bölen,
Geceleri, telaşa boğan gök gürültüm,
Çocukluğum ıslanırdı dışarılarda;
Duvarların arasında,
Yalnızlığın ıslığıydı, yankılanan.
Niyeyse ben, mahpusluğu oynardım,
Sokaklar sırılsıklamdı, her bir yan çamur,
Ben, susuzluğu oynardım.
Ellerim pencereyi sarmalardı, kuruydum.
Daha lafını etmeden tehditler kırardı umutlarımı,
Küçüktüm, saklayamazdım isteyen bakışlarımı;
Ve şehirlere yağmur yağardı,
Zincirli avuçlarım,
Zincirinden mi bilmem,
Müthiş bir çaba ile içerime kum yığardı.
Şimdi büyümüştüm;
Islanmadık hiçbir yanım kalmamıştı,
Bir türlü su geçiremedim ruhuma,
Bir yanım halen çöl,
İçerim hiç ıslanmamıştı!

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kupkuru Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kupkuru şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kupkuru şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL