Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Sefa Yıldırım
Sefa Yıldırım

Bulut

Yorum

Bulut

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1886

Okunma

Bulut

Yere değiyordu sanki bulutlar; bembeyazdı,
Aralanmış bir kapım var, ne yazık!
Kaçarken beyaz bulut, kararanların kesilmiyordu ardı,
Gökyüzü denilen yer aralanmış bir kapıydı,
Her gün hayallerim gıcırdayarak örtülüyor, ne yazık!

Koskoca güneşi saklamış şimdi küçük bir bulut,
Kubbe ak olmuş; hepsi ayrı ifade, hepsi ayrı şekil
Ve kapımda bekçiler bulutlara göz dikti, ne yazık!
Kafam oynaşıyordu bulutlarla; ne çareydi nede umut,
Kafam kalkmadıkça düşler olmuş; basit, sefil
Ve akşam bile olmadan karanlık devrildi, ne yazık!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bulut Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bulut şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bulut şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL