Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Sabri Koca
Sabri Koca

UMMAK VE BULMAK

Yorum

UMMAK VE BULMAK

( 3 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

772

Okunma

UMMAK VE BULMAK




Derdin başından aşkın,
bitmek bilmiyor işin.
Çeneni sıka, sıka,
kırılıp gider dişin.

Hesap, kitap yaparak,
sabahı zor edersin.
Yüzünü yıkamadan,
çekip işe gidersin.

Yorgunluktan bitersin,
sabah, akşam koş da koş.
Belki bir gün anlarsın,
dünyanın sonu da boş.

Ne umdun da, ne buldun,
dünya denen mekânda.
Bedenin huzur bulur,
belki diğer cihanda.

Bulamazsın yarımı,
bütünün peşindesin.
Hayallerken sarayı,
toprağın döşündesin.

Akrabalar toplanıp,
terk ederler toprağa.
Çürüyüp gidersin de,
can olursun yaprağa.

Sabri KOCA


Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ummak ve bulmak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ummak ve bulmak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UMMAK VE BULMAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
8.11.2015 20:25:25
5 puan verdi
Yaşamdan kesitle anlatılmış dizelerde usta
Kalemin susmasın
_______________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL