Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Yiğit Metin Sevindik
Yiğit Metin Sevindik

EY OĞUL !

Yorum

EY OĞUL !

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1215

Okunma

EY OĞUL !

Meyva vermez, sevdası olmayanın ağacı.
Fidanlar dik oğul ,orman eylesin ağacı
Puşt olan merdine, diker dar ağacı
Asılsızda sanma oğul, olur soy ağacı
Olsada oğul, meyve vermez, hamdır ağacı
Nefsine uyupta oğul,,dikme yüreğine nedamet ağacı
Yeşil orman , çam ağacı
Unutma oğul hazinendir ,erdem ağacı,
Dik dur oğul ,boy atsın zalimin karşısında ,Hakkın ağacı.
Aseletinle yürüsün oğul,
soy ağacı.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ey oğul ! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ey oğul ! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EY OĞUL ! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL