Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Kadri Demir
Kadri Demir

Sekizinci Şifre

Yorum

Sekizinci Şifre

( 3 kişi )

3

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

599

Okunma

Sekizinci Şifre

Mevlana’nın sekizinci öğüdünü ,
Dünyanın sekizinci harikasını buldum ben.
Gökkuşağının sekizinci rengini ,
Cehennemin sekizinci katmanını gördüm ben
En sevdiğim sayı yediydi benim ama
Her şeye rağmen sekizinci sayıyı seçtim ben .
Kadri Demir

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sekizinci şifre Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sekizinci şifre şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sekizinci Şifre şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nilüfer Sarp
Nilüfer Sarp, @nilufersarp
7.6.2015 20:03:56
5 puan verdi
Nice güzel eserlere inşaallah yürek sesiniz hiç susmasın
Kadri Demir
Kadri Demir, @kadridemir
7.6.2015 15:13:20
teşekkür ederim . saygılarımla
Gülşah Dağlı
Gülşah Dağlı, @gulsah-dagli
7.6.2015 14:32:47
5 puan verdi
kaleminiz daim olsun , tebrıkler, saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL