Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Fatih  Keskin
Fatih Keskin

Gece gibi...

Yorum

Gece gibi...

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1640

Okunma

Gece gibi...

Gece gibi...

Saklanacaksa aşk Mus’ab gibi yaşansın...
Bağlanacaksan gönülden "Enes" gibi olmalısın..
Yanacaksan ateşlerde "İbrahim gibi kalmasının...
Seveceksin ömürlük "Ali" gibi olmalısın...
Duracaksan sözünde "Ebû Bekir gibi...
Sarılacaksan iffet hırkasına "Fâtıma " gibi kalmalısın..
Kapatınca gözlerini gece gibi olmalısın..

Fatih Keskin

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gece gibi... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gece gibi... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gece gibi... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL