Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Fatih  Keskin
Fatih Keskin

Huzur

Yorum

Huzur

( 4 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1081

Okunma

Huzur

Huzur

Ateşten bir gömlek giy masiva’da...
Hâr-ı tenine dokunsun...
Kâvi bir aşk’a yolun...
Ümidini kesme umudun solmasın,
Tenin Hâr-ı ateşi yanarken..
Kalbin mutmain olsun...
Aşk’ın âlemlerde vuku, ruhun mihrâb’ta huzur bulsun...

Fatih Keskin

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Huzur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Huzur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Huzur şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
HALİM ZEREN
HALİM ZEREN, @halimzeren
26.5.2015 12:25:57
kısa ama anlamlı şiirdi kutlarım selamlar
Meltem Kaya
Meltem Kaya, @meltem-kaya
26.5.2015 12:19:06
5 puan verdi
Çok güzel bir şiir. Başarılar dilerim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL