Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Fatih  Keskin
Fatih Keskin

Nur-ul envâr

Yorum

Nur-ul envâr

( 4 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1088

Okunma

Nur-ul envâr

Nur-ul envâr



Kıyısı olmayan bir denize düştüm...
Kaygısı olmayan bir aşk gizli içimde..

Hasret yanı başında emeklerken en yakınım uzaktadır..
Sürgünde olsada yüreğim, uzaktaki yanımdadır..

Güneş olmadan göremezsin, hilâl’i...
Şems olmadan anma aşk’ın adını...

Derin bir ah ile büküldü yüreğim, hüzün düştü lâl dile...
Ağladım ıslandı kirpiklerin ağladım aşk ile..


Fatih Keskin

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Nur-ul envâr Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nur-ul envâr şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Nur-ul envâr şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
CemalettinGÜRPINAR
CemalettinGÜRPINAR, @cemalettingurpinar
29.4.2015 11:48:21
5 puan verdi
Kutlarım selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL