Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
mertvan
mertvan

KONUK(yergi)

Yorum

KONUK(yergi)

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

941

Okunma

KONUK(yergi)

KONUK(yergi)
Oysa ne kadar çok istemiştik
Bir konuğumuzun olmasını
Dürülüydü çarşaf takımları
Yemek takımları dolaptaydı

Hiç olmazsa evimizi görseydi
Kapılarımızı da yenilemiştik
Hele koltuklar hiç kullanılmamıştı
Hem her gün havalandırıyorduk

Sizi beklediğimizi sanmayın sakın
Biz sadece konuk bekliyorduk
Eşiğini bile kaldırdık kapımızın
Belli mi olur konuk bu?Bakarsın!
DEDE İRFAN ÇELİK

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Konuk(yergi) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Konuk(yergi) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KONUK(yergi) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
NAZMİ ŞENUSTA
NAZMİ ŞENUSTA, @nazmisenusta
5.5.2015 22:19:17
5 puan verdi
Ne kadar anlamlı bir şiir.Dolapta bir yığın kullanmadığımz eşyalar var.Musafire saklanan.Ve biz onları hiç yararlanamıyoruz.
Bayanların kulakları çınlasın.Kutlarım hocam.Neyi kutladığımı sorma bana.!!!!..Gel de görüşelim anlatırım sana.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL