Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
mertvan
mertvan

Sokaktaki Adam

Yorum

Sokaktaki Adam

( 2 kişi )

2

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

981

Okunma

Sokaktaki Adam

SOKAKTAKİ ADAM
Sokakta bir adam
Bizlerden biri
Öylesine durağan
Ne ileri ,ne geri.

Çağırsam duymaz
El etsem görmez
Ayakları titrer
Elinden tutsam.

Bizlerden biri
Elleri boş
Dili sarhoş
Gözleri bomboş.

Bir cebinde korkular
Ötekinde tabular
Tepesinde bir rüzgar
Ayaklarında korku
Sokakta bir adam.

DEDE İRFAN ÇELİK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sokaktaki adam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sokaktaki adam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sokaktaki Adam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
NAZMİ ŞENUSTA
NAZMİ ŞENUSTA, @nazmisenusta
3.6.2020 11:43:25
Eh korkutulduk işte yıllar yılı.Yüreğinize sağlık hocam.
NAZMİ ŞENUSTA
NAZMİ ŞENUSTA, @nazmisenusta
3.6.2020 11:42:59
Eh korkutulduk işte yıllar yılı.Yüreğinize sağlık hocam.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL