Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
mertvan
mertvan

MATEMATİKSEL AŞK

Yorum

MATEMATİKSEL AŞK

( 2 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

6869

Okunma

MATEMATİKSEL AŞK

MATEMATİKSEL AŞK

MATEMATİKSEL AŞK
Seni sayıların içinden seçtim
Birtanemsin
Saymada ilkim
Toplamada artanımsın
Kalanımsın
Çarpanım sen
Bölük,bölük bölenimsin
Payım sensin
Çemberimde kirişim
Vektörümde yayımsın
Doğrularda sınırım
Yarı çapım sensin
Işınımsın uzayda
Elemanımsın
Kareköküm sen
Eksilerime artımsın
Beni bitiren

İRFAN ÇELİK

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Matematiksel aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Matematiksel aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MATEMATİKSEL AŞK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
cetrefilressam
cetrefilressam, @cetrefilressam
28.2.2012 03:24:35
5 puan verdi
Enine boyuna güzel hesaplamış terzi
Kutluyorum güzel eserinizi.

Şiirinize tebriklerim gönülden.
Gün eksilmesin pencerenizden.

Sevgiler, saygılar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL