Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
mertvan
mertvan

Sizsizlik

Yorum

Sizsizlik

( 1 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

689

Okunma

Sizsizlik

SİZSİZLİK
Ölüm neden istenir
Bilmeden söyleyemeyiz
Denemedik ki hiç!
Hem nasıl istenir?
Öğrenmedik ki !

Oysa ölüm ne bir umuttur
Ne de bir düş
Sadece karanlık
Kapkaranlık bir yokuş
İnişsiz

Bir yol-bir iz
Bilmiyoruz
Hem nereye gidiyoruz
Böyle kimsesiz
Ve sizsiz.
DEDE İRFAN ÇELİK

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sizsizlik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sizsizlik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sizsizlik şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
NAZMİ ŞENUSTA
NAZMİ ŞENUSTA, @nazmisenusta
21.4.2015 20:24:32
Ustalıkla yazılmış düşündürücü dizeler..Kutlarım hocam saygılar..
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
18.4.2015 08:51:42
5 puan verdi
güzeldi gönül sesiniz
saygımlasınız
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL