Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
maverayailkyolcu
maverayailkyolcu

Geçti 365 Gün Sessiz Sensiz

Yorum

Geçti 365 Gün Sessiz Sensiz

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1185

Okunma

Geçti 365 Gün Sessiz Sensiz

Geçti 365 Gün Sessiz Sensiz

.
Çocuktum daha
oyunda düşmüştüm
çok fena canım acımıştı
dişlerimi sıkmış belli etmemiştim
adam akıllı canım yanmıştı kan akmıştı
en çokta sol elimin ayası sol dizim bir de
...Ve en çok solu acır ya insanın yürek yanından
elimden tutup kaldırmış kuzu korkma geçer demiştin
her zamanki vakur tepeden tırnağa teslimiyet
en kestirmeden derviş hallice gülümseyerek
şimdilerde fena düştüm baba sen gideli
ne çakıl yarasına ne kan yarasına
benzemiyor bu yara başka bir acı
başka bir sancı
geri kalan acılar yalan
...Baba yanıyor küçükken
acıyan sol tarafım
ben bugün arafım
araf af...
.
Yunus Ça

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Geçti 365 gün sessiz sensiz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geçti 365 gün sessiz sensiz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Geçti 365 Gün Sessiz Sensiz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ferda,ca
Ferda,ca, @ferda-ca
13.4.2015 10:05:44
Mekanı cennet olsun ...

dua ile..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL