Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ASİL MAVİ
ASİL MAVİ

farketmez..

Yorum

farketmez..

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1040

Okunma

farketmez..

Yanlızlığım bir ciglik gibiydi ,
  Sagırlıgım kendi sessizliğimde boğulmamdan dı...
 Artık kimseyi duymaz oldum.
Ağlamayı unuttum, göz pınarlarımı kuruttum.. Şimdilerde adım gibi çevremde olup biteni farketmez oldum...
 Belkide biten bendim, tükendim, bittim...
İnan ki ben farketmez’im kendimi bile fark etmedim....
Düşünme beni  artık ben  kendimden gittim,
 Sanma ki ben seni terk ettim...
Ben artık mavi degilim,
 Zaten mavilerde eski maviliğinde degiller...
 Gökyüzü puslu, deniz yosunlu  tabiat bile kirlenmiş...
 Güzel olan ne varsa zaten bitmiş,
Yani demem o ki  tek değişen ben degilim.
 Hani hep derler ya hayat müşterektir diye, bende hayat müşterek gibiyim...
Hayat nasilsa bende öyle biriyim...

(Bir radyo sitesinde nickimi asil mavi’den değiştirip "farketmez" yaptim ona atıfta bulunarak yazilmis bir siir..)

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Farketmez.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Farketmez.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
farketmez.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Servet Bardak
Servet Bardak, @servetbardak
30.3.2015 11:16:32
5 puan verdi
tebrıkler ustam
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL