Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
emirsinan
emirsinan

GÜLMEK YASAK DEĞİL YA

Yorum

GÜLMEK YASAK DEĞİL YA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

3720

Okunma

GÜLMEK YASAK DEĞİL YA

GÜLMEK YASAK DEĞİL YA


gülmek yasak değil ya
sen de en az bir kez gül
sonra bir kez daha bir kez daha
göreceksin nasıl da parlayacak güneş
renklenecek gökyüzün
çiçekler bile sana bir başka kokacak
pencerene konan kuşlar
güneşi sunacak sana her sabah
her sabah gün
senin için yeniden doğacak
hem de gülmek çok yakışıyor sana
gülmek yasak değil ya
sen de en az bir kez gül
sonra bir kez daha bir kez daha...

Emir Sinan // Bir Yudum Aşk 2

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gülmek yasak değil ya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gülmek yasak değil ya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜLMEK YASAK DEĞİL YA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL