Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Orkun Güntülü
Orkun Güntülü

Kış ve Sen

Yorum

Kış ve Sen

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1130

Okunma

Kış ve Sen

Kış,soğuk sen yoksun ve üşüyorum,
Ne kadar battaniyeye sımsıkı sarılsam da,
İnceden bir sızı var içimde,titriyorum,
Baca deliklerinden rüzgarın sesi geliyor,
Çocukluğumu,gençliğimi delip geçiyor,
Bu hengamede bile seni düşünüyorum,
Ne yapayım ayıp olsa da seni seviyorum.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kış ve sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kış ve sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kış ve Sen şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL