Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Elif Tuğçe BALABAN
Elif Tuğçe BALABAN

Ölüm savaşı

Yorum

Ölüm savaşı

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1085

Okunma

Ölüm savaşı

İkindi namazına müteakiben sevmiştim seni,
Beni ölümle korkutamazsın!

Kitle imha silahı gibi gözlerin
Ve ben sana bakarken neremden öleceğimi bile ta en başından bildiğim halde yine mayın gibi dudaklarına yerleşmiş olan veda cümlelerine basar geçerim!

Sana daha öncede söylemiştim
Beni ölümle korkutamazsın!


ETB•

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ölüm savaşı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölüm savaşı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ölüm savaşı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL