Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Celil ÇINKIR
Celil ÇINKIR

Kirpikle Kaşlara Balansım Geldi

Yorum

Kirpikle Kaşlara Balansım Geldi

( 4 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1281

Okunma

Kirpikle Kaşlara Balansım Geldi

Kelebek ömrüyle geçti saatler
Dakikayı kırka bölesim geldi
Gözlerin yanında hiçti vaatler
Rüyada bir ömür kalasım geldi

Yürekten inandım her bir sözüne
Vuruldum sürmeli ela gözüne
Düşürmüş perçemi melek yüzüne
Zannettim dünyadan halasım geldi

Bu nasıl güzellik nasıl zarafet
Tatmadı kirpikler böyle ziyafet
Gönlümün emrine ettim riayet
Kirpikle kaşlara balansım geldi

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Kirpikle kaşlara balansım geldi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kirpikle kaşlara balansım geldi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kirpikle Kaşlara Balansım Geldi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
SAADET KILIÇASLAN
SAADET KILIÇASLAN, @saadetkilicaslan
12.9.2014 19:04:12
5 puan verdi
bu nasıl kalem okurken yazasım geldi samimi bir aşk şiiri duygularla ne güzel anlatmışsınız hocam tebrikler
Alaaddin Uygun
Alaaddin Uygun, @alaaddinuygun
12.9.2014 12:03:21
harika dizeleri candan kutlarım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL