Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
mstfdl
mstfdl

ACIMASIZ HAYAT

Yorum

ACIMASIZ HAYAT

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

7955

Okunma

ACIMASIZ HAYAT

ACIMASIZ HAYAT

(M)asumdu ilk görünüşte hayat,
(U)zaktı yıldızlar kadar dertler
(S)aklanmış bulutların arasına gözyaşları..
(T)alan olmuş ektiğim umut fidanları
(A)rda kalan yıkılmış birkaç hayal sadece
(F)eda ettikçe vurulmayı öğrendik sessizce..
(A)ğlasanda acımaz olmuş, vicdansız kalpler..
(D)ünya yalanla dönüyor, seni kim bekler..
(A)lışmak lazım her acıya
(L)akin dönüşür hepsi birer sancıya...

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Acımasız hayat Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Acımasız hayat şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ACIMASIZ HAYAT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
20.7.2014 00:37:16
5 puan verdi



Güzel bir Akrostij di kutluyorum kalemi
Yüreğine sağlık selamlar..............
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL