Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
mstfdl
mstfdl

AHU GÖZLÜM

Yorum

AHU GÖZLÜM

( 2 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

867

Okunma

AHU GÖZLÜM

Gözlerin yok mu beni benden alan
Bir bakışın yeter beni yakmaya inan
Huzur seninleyken var
Sen yoksan dünya bana dar..
Aklımdasın hep unutma yar
Kışın üstümüze yağarken kar
Üşümüş ellerini ellerim sarar
Eğer vermek zorundaysam bi karar..
Sen,sen,sen..
Sen yoksan neye yarar...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ahu gözlüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ahu gözlüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AHU GÖZLÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
20.7.2014 22:20:37
5 puan verdi



Okunası şiirdi severek okudum.
Yüreğine kalemine sağlık
__________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL