Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
adildurmaz46
adildurmaz46

ŞAİRİN UYUMA SAATİ

Yorum

ŞAİRİN UYUMA SAATİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

769

Okunma

ŞAİRİN UYUMA SAATİ

(babama...)
En güzel hayattır aslında
Şu doğan güneşi görebilmek,
Bir kelebeğin kanatlarına asılmak
Ve hayal kurmak,
Olmayacağını bildiğin şeyler istemek Allah’tan...
Ve ne zaman uykudan uyansan,
Hala fakir ve çıplaksın,
Aciz ve ezik olacaksın,
Ne zaman et almaya kalksan kasaptan,
Hesabı sorulacak cebindeki paranın
Dillerde hırsız olacaksın
Kimse alnının terlediğini görmeyecek,
İşten eve yürüdüğünde,
Şişmiş tabanların bilinmeyecek...
Ve şafak vakti işe giderken sen,
Şair daha yeni uyumuş olacak,
Senin gibileri yazmayı o an bırakacak...

Adil Yavuz Durmaz / 27.07.2013

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Şairin uyuma saati Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şairin uyuma saati şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞAİRİN UYUMA SAATİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL