Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
30ocak
30ocak

Bir avuç dua

Yorum

Bir avuç dua

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

891

Okunma

Bir avuç dua

Güzel bir kahvaltı sofrası,
Bri bardak az demli çay
Ve sen...
Tebessümlerin tüm kederlerin önüne geçtiği
Erkenden kalkılmış bir sabah
Tüm beklentim hayattan!
Öyle asla gerçekleşemeyecek büyük hayalleri olan
Kendini rüyalara emanet edip
Gerçeklerin hıyanetine uğramış budalalardan değilim ben.

Güzel bir akşam yemeği,
Bir bardak su
Bir avuç dua
Ve sen...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bir avuç dua Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir avuç dua şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir avuç dua şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
denizates
denizates, @eldevarbir
28.5.2014 10:48:28
Bazen çok şey oluyor işte bu kdar basit ve huzurlu bir şey..çok şeymiş meğer ..
İnşallah olur sizin adınıza temenni edelim..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL