Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
paşaoğlu
paşaoğlu

DİĞER YANIM

Yorum

DİĞER YANIM

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1164

Okunma

DİĞER YANIM

DİĞER YANIM


Sen ağlama yar
Sen ağlarsan
Gök kubbe
İner başıma
Ateş olup yağar
Yıldızlar üzerime
Senin yüreğin
İncinirse eğer
Gökler ağlar
Deryalar taşar
Tarumar olur her yer
Ve ben senin uğrunda
Ölürüm yar ölürüm yar..




Senin ayağının altından
Bakarım cihana
Sensiz bir yanım eksik
Kanadı kırık bir kuşum
Yürekte aşkım
Can yoldaşım
Zalimin elinde
Değersizim
Kara yazılım
Diğer yanım
Kadınım kadınım…



....

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Diğer yanım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Diğer yanım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DİĞER YANIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL