Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
cosari
cosari

BU GÜN BENİM ANNEM ÖLDÜ

Yorum

BU GÜN BENİM ANNEM ÖLDÜ

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1088

Okunma

BU GÜN BENİM ANNEM ÖLDÜ


Ben, bu gün annemi öptüm.
İki gün arayla öptüm.
İlk öpüşümde sıcak
Sararmış bir pembe yanak;
Bu gün ise buzdan soğuk!
Morarmıştı dudakları
İçe göçmüş şakakları
Ben annemi son kez öptüm.

Bu gün benim annem öldü
Gözlerinde mor halkalar
Yüreğime acı salar
Ellerim okşarken onu
Soğuk kapladı salonu
Toprak ortadan yarıldı
Bahçemdeki gül kırıldı
Bu gün benim annem öldü

Bu gün benim annem öldü
Tüm anneler sarıçiçek
Ölüm kaçınılmaz gerçek
İşi gücü korku salmak
Yaşlanırken öksüz kalmak
Yalnızlığın daniskası
Ayrılık bir baş belası
Bu gün benim annem öldü

Ne gün gördü ne de gül
Coşari’ye acı haber
Bu gün annemle beraber
İçimdeki çocuk öldü

13 Mayıs 2014/Samsun

İbrahim COŞAR

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bu gün benim annem öldü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu gün benim annem öldü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU GÜN BENİM ANNEM ÖLDÜ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL