Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Suat Tutak
Suat Tutak

SEVENE HER YER CENNET...

Yorum

SEVENE HER YER CENNET...

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1831

Okunma

SEVENE HER YER CENNET...



Cemreler düştü bahar başladı gönüllere
Yine sızlıyor yürekler inceden inceden
Bu nasıl sevda türküsüdür Tanrım biteviye
Dört mevsim geçiyor sarhoşluğu geçmiyor
Ömürler tükeniyor ne umutlar ne de istekler bitiyor
Sevmek bu denli kör mü eder gözleri
Sevda bu denli köle mi eder insanları
Görünen köy kılavuz istemez ki
Demek bu böyle yaşanıyormuş gönüllerde
Sevene her yer cennet
Aşığa her yer sevgili değil midir?

31.03.2014
Suat TUTAK
Garip Şai
r

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevene her yer cennet... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevene her yer cennet... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVENE HER YER CENNET... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL