Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Suat Tutak
Suat Tutak

SENSİZ YAŞAMANIN GEREĞİ NE...!!?

Yorum

SENSİZ YAŞAMANIN GEREĞİ NE...!!?

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1797

Okunma

SENSİZ YAŞAMANIN GEREĞİ NE...!!?



Sana dökülen gözyaşlarımı bir okyanusa akıtsaydım
İnan ki almazdı okyanus, taşardı
Bir tek ak olmaya saçlarını okşatsaydın bana
Belki çoğalan akları da hiç olmazdı...
Keşke kapının eşiğine uzanıp yattığımda
Köprü gibi çiğneyip geçseydin vücudumu
Keşke avucumdaki gül destesinin dikenleri
Tümü kalbime defalarca batsaydı, kanatsaydı
Bugün yanımda olsaydın, gitmeseydin...
Ne yazık... Bunların tümü boş laf artık
Sen gittin,
Ardına bakmadan dönüp gittin
Ve aylar geçti aradan
Aramadın...
Bunu bana yapmasaydın...
Öldürseydin kalbimi de
Kendin ölmeseydin.
Adın " YAŞAYAN ÖLÜ" olmasaydı...
Olsun be gülüm
Senin gönlün olsun...
Ben yoksam kollarında
Yaşamanın gereği ne...

07.12.2013
Suat TUTAK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sensiz yaşamanın gereği ne...!!? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sensiz yaşamanın gereği ne...!!? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENSİZ YAŞAMANIN GEREĞİ NE...!!? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL