Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Gökhan Keven
Gökhan Keven

DIŞARISI

Yorum

DIŞARISI

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

943

Okunma

DIŞARISI

DIŞARISI

Korkuyor ruhum dışarı çıkmaktan.
Ölmekten değil belki,
Yaşamaktan.
Ben var ya, Ben
Çok güzel yaşardım
da…
Korkuyor ruhum yaşamaktan.


Gökhan KEVEN

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dışarısı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dışarısı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DIŞARISI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL