Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Turaçç
Turaçç

bir yaşamak çalsam

Yorum

bir yaşamak çalsam

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

789

Okunma

bir yaşamak çalsam

bir yaşamak hırsızıdır zaman
ertelediğim düşler
geç kaldıgım gülüşler kadar
düştüm düşlerimde 4 duvar
babamın yüzü yok
kaçmış gelmiş uruniden
anamın elleri ak
bir telaşki yaşamak
korkusu kadar ölümün
bilendim bende
yalnız kaldıgım geceler
yetişemedigim sevgililer kadar
şimdi
bir yaşamak çalsam zamandan
düşlerim
gözlerindeki gülüşlerim için
acım bana 4 duvar
penceremde gökyüzü yok
bütün ömrü bağlayan o sarısın toprak
bir korku ki yaşamak
uzanıp tutmak kadar elini
yoruldum bende
uzak kaldıgım şehirler
tutunamadıgım yürekler kadar

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bir yaşamak çalsam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir yaşamak çalsam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bir yaşamak çalsam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL