Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Turaçç
Turaçç

sabahlar

Yorum

sabahlar

( 3 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1869

Okunma

sabahlar

Bu günahkar
Bu agir etten düşme ellerimiz
Yıkanıp yunacak
En duru sularinda sevdanın
Ve kimse sahip cıkmayacak
Elbet ölmüş baharlara
Ben yinede sarılıp kader taşına
Büyütecegim ürkek sabahları

Bu sabahlar ki
Çocukluģudur yitip giden umutlarn
Belki en kumarbazı
En katili
Ve en sevecen halidir
Sensiz yasamanin

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sabahlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sabahlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sabahlar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sairgömleklikız
sairgömleklikız, @sairgomleklikiz
1.7.2015 02:48:02
5 puan verdi
Yureginizin kalbine selam olsun!Kutluyorum yüreğiniz dert görmesin sair🌷

sairgömleklikız tarafından 7/1/2015 2:48:41 AM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL