Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
İbrahim Dalkılıç
İbrahim Dalkılıç

Bir çocuk

Yorum

Bir çocuk

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

815

Okunma

Bir çocuk

Güneş doğarken şehre
Bir çocuk yüreğime düştü
Bir yakamoz gibi
Göğüme mavi oldu

Kuşlar özgürlüğe kanat çırparken
Hapishanemin penceresine yıldızlar kondu
Fesleğenler sevdaya selam dururken
Yüreğime bir çocuk yüzü koyun uzandı

Bulutlar göğün üstünde dans ederken
Bir yağmur damlası yanağıma indi
Kar yağarken evime mevsimsiz
Bir çocuk içime güneş gibi doğdu

İbrahim DALKILIÇ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir çocuk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir çocuk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir çocuk şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL