Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
meçhul...
meçhul...

AŞKIN CELLADI

Yorum

AŞKIN CELLADI

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

960

Okunma

AŞKIN CELLADI

AŞKIN CELLADI

Gönlümün mahzeninde tutuştu tüm hayaller,
Meçhule giden bir yol, ufuklar hepten sisli.
Yar ve dostun yerinde şimdi esiyor yeller,
İçimde,ta derinde aşkın celladı gizli.

Sorma bana ne olur;neden,nasıl ve niçin,
Ben aslımı ararken içimde kaybolmuşum.
Yarmış,dostmuş hikaye bu defteri de geçin,
Bir hayale koşarken sonsuzluğu bulmuşum ! . . .

Nursen UZUN
12.12.2013

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşkın celladı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkın celladı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞKIN CELLADI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL