Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Levent Sari
Levent Sari

YILDIZELİ VE SAİR

Yorum

YILDIZELİ VE SAİR

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

996

Okunma

YILDIZELİ VE SAİR

YILDIZELİ VE SAİR

Sivas Yıldızelinde geçen 2,5 yılımın ardından yazdığım bir şiir... Yeni Han Yıldızelinin eski adı...

Bu nasıl bir fasıl?
Bu nazlı yar, nasıl bir diyar?
Yeni hanın önce eskimiş
Sonra yıkılmış.

Yıldız’ın kaymış Karadeniz’e
Yokluğun kalmış bize,
Soğukluğun.

Kısa sürmedi o kadar da Yıldızeli
Benimle geçen fasıl,
Zamanın durduğu
Yelkovanın donduğu memleket,
Baştan aşağı afet,
İnce bir letafet,
"Ya sev ya terket" ile gelen felaket,
Ben de gidersem sen ne yaparsın?
Düşün,

Çek elini zamandan ve mekandan
Bir daha düşün,
Kıymetini bil, benimle olan düşün,
Bir daha düşün.
Bu nasıl bir fasıl?

ls

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yıldızeli ve sair Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yıldızeli ve sair şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YILDIZELİ VE SAİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL