Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
kartanefem
kartanefem

DEVAM ET

Yorum

DEVAM ET

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1201

Okunma

DEVAM ET

Yaşadığın ülkede
Düşünce özgürlüğü yoksa
Herkes susuyorsa bile
Sen haykırmaya devam et
İnsanlar her yeri yaksa
Savaş çığırtkanlığı yapsa
Analar gözyaşı akıtsa da
Sen barıştan yana
Olmaya devam et
Gezide ağaçları kesseler
Sen dikmeye
Gençler yerde yatıyorsa
Yarasını sarmaya
Gaz yemiş ağlıyorsa
Gözlerini silmeye devam et
İnsanlar inancını kaybetse
Sen inanmaya
Kin yaysalar bile
Sen sevmeye devam et
Türkiyeli deseler de
Sen TÜRK’ÜM demeye
ATATÜRK’Ü sevmeseler de
Sen sevmeye devam et
Muhsin OKGİL

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Devam et Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Devam et şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DEVAM ET şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL