Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
kartanefem
kartanefem

Toplum Kokuşmuş

Yorum

Toplum Kokuşmuş

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2153

Okunma

Toplum Kokuşmuş

Kalabalık bir meydandayım
Ter mi kokuyorum ne
Ben değilim kokan
Toplum!
Toplum kokuşmuş
Egolar fışkırmış etrafa
Kimse kimseyi takmıyor
Demokrasi herkesin cebinde
Herkes kendine özgür
Yalakalık gözle görülür
Herkes yandaş, herkes çıkarcı
Açlık tavana vurmuş
Yokluk sürünüyor yerlere de
Herkes gergin
Şiddet, kadın ve çocuğa
Terör, her yerde
İşsizlik,gidiyor almış başını
Üniversite mezunları
Kaldırım ölçüyor T cetveli ile
Toplum içersindeyim
Egolar fışkırıyor etrafa
Herkes diğerinden korkuyor
Kimse,kimseye güvenmiyor
Toplum kokuşmuş

Muhsin OKGİL

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Toplum kokuşmuş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Toplum kokuşmuş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Toplum Kokuşmuş şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ö.ç.m
ö.ç.m, @o-c-m
15.12.2012 12:23:02
Kokuyor değerli şair, hem de hıyar kokuyor ortalık. Tebrikler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL