Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Tsukuyomi
Tsukuyomi

Aman Tanrım

Yorum

Aman Tanrım

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1226

Okunma

Aman Tanrım

Aman Tanrım

Aman Tanrım
Çürüyorum bu bende ki sessizlik niye

Annemden yanağıma süzülen bir damla yaş vardı.
Oradan başladı herşey ölmeye

Bu nasıl şey
bu yetim kimden düşmüş
Yanağında kan var tüm çocukların.

Savaşı başlatırken insanı görmeye
gidiyorum.
Öksüzün
dudaklarından dağılan açlık.

Bir kaç yardım organizasyonunun
iştahını kabartıyor.

Şiire başlar iken yanına bir kurşun al
dayanamazsan şakağına sıkarsın.

Herkesin bir ölümü var
yastıklara ağlar...

Kimsesizden alınmış bir damla gözyaşı
ile
başlar şiir...

Serdal Şahan

Olası bir savaşa tüm savaşlara hayır...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aman tanrım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aman tanrım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aman Tanrım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mert YİĞİTCAN
Mert YİĞİTCAN, @mertyigitcan
5.9.2013 18:45:35
5 puan verdi
Olası bütün savaşlara hayır şair... Savaşların yalnızca kaybedeni olur ki o da insandır.Asla kazananı yoktur.Yürek sesiniz çok güzeldi.
Selam ve saygıyla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL