Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
YAKUP ŞAHİN
YAKUP ŞAHİN

ÇİFTE KARAKTER

Yorum

ÇİFTE KARAKTER

( 3 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1136

Okunma

ÇİFTE KARAKTER

ÇİFTE KARAKTER




Erkeği dişisi yok
Şahsiyet meselesi
Karekteri bozuk

bazı kadınlar var erkekten erkek.
Akşamı sabah eder sabahı akşam
Göz kırpadan bekleyerek.

bazı erkekler var kadından kadın
Gözünün içine bakarak sallar yalanı.
İnanır kalırsın, kalırsın yaya
hiç acımaz
Bir Çakal kıyar Adama
vay yazık seni doğurana deyip.
söversin ardı sıra

sen hangi gurptasın
Kafa karıştırır göz sulandırırsın

Çifte karaktere rengin
bir var bir yoksun,

Dillerinde bin yalan
Donar kalırım bir türlü anlayamam.
Üretirsin biri bitmeden diğerini ,
Çık dolaş biraz dinlen hava al bari.

Parmağında oynatırsın bir kez inana nı.
Güvenilip senle gidilmez vuslata.

En sağlam çarığı bile yırtarsın
atarsın bir hurdacıya
Bitmez tükenmez sermayen var
YALAN.
.
.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Çifte karakter Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çifte karakter şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇİFTE KARAKTER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL