Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
GÜLDEN KIR
GÜLDEN KIR

BAŞKA BİR HAYAT

Yorum

BAŞKA BİR HAYAT

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

990

Okunma

BAŞKA BİR HAYAT

BAŞKA BİR HAYAT

Yaşamın kıyısında, aşkın çok gerisinde
Kalplerin hükmündeki esir şiirler gibi
Beklediğim gelmedikçe susan dilime inat
Gözlerimden döktüklerim ağır bir roman gibi

Son baharın erkenden kapıma gelmesiydi
Senin bu şehri terk edip gidişinin alameti
Sana yeni bir hayat vaat ediyordu yollar
O gün bana hazırlanan büyük kıyamet gibi

Saçlarımın öfkesine öfke katıyor rüzgâr
Gözlerim yokluğunun sancısıyla ağlıyor
Kalbimin içindeki her duygu kayboluyor
Sanki beni bir daha bulamazmışım gibi

Evimin önündeki her şey soluk ve renksiz
Burnuma güzel güzel kokular vurmaz oldu
Ellerime bakıp bakıp güldüğüm o zamanlar
Şimdi hiç yaşanmamış başka bir hayat gibi…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Başka bir hayat Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Başka bir hayat şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BAŞKA BİR HAYAT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL