Sahip olduğunuz koşulları değiştirmek için, önce farklı düşünmeye başlayın. norman vincent peale
go
goncasen

ADINI ANACAK OLSAM...

Yorum

ADINI ANACAK OLSAM...

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

926

Okunma

ADINI ANACAK OLSAM...

Tepeme hasretin bulutları dolar,
Bulutlar buram buram sen kokar..
Kurumuş dudaklarımı gözyaşlarım sular
Nezaman adını ansam...

Gülyüzün gözümün önüne gelir,
Gözlerin nice umutlar verir,
Ayaklarım tutmaz yüreğim erir
Ne zaman adını ancak olsam

Yıldızlar gökyüzüne seni yazar,
Geceler bitmez uzadıkça uzar,
Sokakları seszizliğini
Benim feryadım bozar..
NEZAMAN ADINI ANACAK OLSAM...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Adını anacak olsam... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adını anacak olsam... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ADINI ANACAK OLSAM... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
go
goncasen, @goncasen
6.7.2006 16:59:41
TŞK
go
goncasen, @goncasen
6.7.2006 16:59:40
TŞK
halide tonga
halide tonga, @halidetonga
6.7.2006 16:58:38
harikaaaaaaaaaaaaaaaaa.........
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
6.7.2006 16:55:38
Beğeni:
0
İzlenme:
926
Yorum:
3
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL