Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Sefa Yıldırım
Sefa Yıldırım

Ecel Sevinci

Yorum

Ecel Sevinci

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

732

Okunma

Ecel Sevinci

Beden ruha asılı kalmakta,
Tutunup da bırakmamakta,
Sefilleşmekte, uyumakta,
Gurur, onur diye diye için için yanmakta,
Bir o kadar kararlı,
Rüzgara karşı duran;
Kökü sağlam bir ağaç kadar istikrarlı.

Netice, gariptir ama ruhum sökülse,
Ölümüme ilk sevinen ben olurdum,
Gidişat belli; kavuşmaya yoğrulurdum,
Hiç kuşkusuz ne düşünür, ne durulurdum.
Toprağa durmaksızın fidanım dahi düşse,
Kırılan dalıma, düşen yaprağıma,
Kısalan ömrüme;
Yine ben, yeniden ilk ben sevinirdim.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ecel sevinci Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ecel sevinci şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ecel Sevinci şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL