Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ela_55
ela_55

Sarhoş Hasretimle Hatırla Beni.

Yorum

Sarhoş Hasretimle Hatırla Beni.

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1432

Okunma

Sarhoş Hasretimle Hatırla Beni.

Yoruldum Yine Seni Her Sabah Özlemekten...
Cümleleri Birleştiremiyorum, Kafamdakileri Silemiyorum...
Sana Ulaşmanın Heyecanı Bir Başka Oluyor Özlemlerimle...
Kalbimi Ateş Alıyor, Aniden Tutuşuyor
Benden Sonraki Sevgilinin Gözlerinin İçine!
Baktığında Görecek Olan Cümleleri Kıskanıyorum
Seni Düşündükçe Aklımdan Saçma Şeyler Geçiyor
Kelimelerin Arasına Nokta Olarak Girip.
Okuduğun Kitabın Her Noktasında Seni Görmek İsterim...
Gözlerinde ki Beni Görmek İsterim
Seni Düşünmekten Dermanım Kalmadı Artık! Düşecek Gibiyim..!
Yoruldum Yine Seni Sevmekten, Seni Özlemekten
Kalbim Hızlı Çarparken, Dağlara Çıkarak Sana
seni Seviyorum Diye Haykırmak Geliyor İçimden..
Şimdi Sessizce Sensizliğe Son Vermek Vardı.!
Tutarak Elini Sonsuzluğa Karşı Gelmek
Uzatmaya Gerek Yok Aslında.! Sadece Sarhoş Halimle Hatırla Beni..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sarhoş hasretimle hatırla beni. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sarhoş hasretimle hatırla beni. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sarhoş Hasretimle Hatırla Beni. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Karaqulle
Karaqulle, @karaqulle
1.4.2013 13:18:12
Noktalardan sonra büyük harfi anladım da virgülden sonra niye büyük harf?

Acı çektiğin şiirlerinden,şiirlerindeki isyanlarından,sitemlerinden belli fakat insan her şeye rağmen yaşar, yaşamak zorunda.
Şiir yazmak çok güzel bir şey fakat bu şiiri de belirli imla kurallarına uygun yazmak daha güzel bir şeydir diğer şiirlerinizde de göz gezdirdim.Bir üstadım sizi imla kurallarında uyarmış.Ama verilen cevabı yanlış olduğunu düşünüyorum.Hayat zor yaşamak zor ama her şeye rağmen yaşamak mecburiyetindeyiz.

Sizin ne çektiğini bilemiyor olabilirim ama yazdığın şiirlerden dolayı ne çektiğinizi neler çektiğinizi ve nasıl dört duvar arasında ki mahkum gibi çaresiz kaldığınızı çok iyi anlıyorum.

Saygı ve sevgilerimle...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL