Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ela_55
ela_55

Yandı Yüreğim

Yorum

Yandı Yüreğim

( 4 kişi )

3

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1202

Okunma

Yandı Yüreğim

Yüreğim alev aldı, kalbim atarken
Sevgi nedir bilemezken, sevmeyi öğrendim
En guzelinden
Yaralı yüreğe çare olan şeymiş sesin,
Önceden duymak için can atarken.
Simdi duymaya tahammül edemeyen ben,

Yüreğim yandı benim,
Çok sevdim, Sevilmedim,
Yüreğim,
Yandı yanmasına da,
Öğrendim seni, öğrendim sesini
Öğrendim sensizliği,
En önemlisi de alıştım
Sensizliğe.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Yandı yüreğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yandı yüreğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yandı Yüreğim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
T I F I L
T I F I L, @imen
11.4.2014 01:12:44
5 puan verdi
dıugular yüreğinden kalemin elinden eksik olmasın paylaşımın için tşk ler
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
9.1.2014 09:13:57
saf ve temiz yazılımlı
abartısız okuruna güzel bir sunu
çok hoş olmuş
yüreğine sağlık kalemin hiç susmasın
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ELİF NUR
ELİF NUR, @elifnur
13.10.2013 22:47:49
:( çok üzüldüm umarım rüyalarınızda her gün görürsünüz.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL